torsdag, maj 09, 2013

Onsdag & Torsdag

Igår var det en fantastisk dag. Jag klippte gräset, rensade rabatter och köpte en massa pelargoner och piffade till på framsidan. Det var så härligt att fixa och dona i trädgården, i värmen, och bara känna lugnet.


Kalle och barnen åkte till Agusa på kvällen men jag stannade hemma för lite egentid och det var lovely! Jag drack lite vin, sydde en hissgardin och tittade på Greys Anatomy.

Idag har jag jobbat men fick sluta redan vid fem och stack till Willys för storhandling och träffade på Elin, David, Noa och nyfödda lilla Lea. På söndag ska jag hälsa på dem och prata lite mer och kanske gosa lite bebis.

Väl hemma var barnen på kanonhumör och har kutat runt och lekt och skrattat och busat. Innan läggdags tog jag med dem ut och jag och Leon sprang tre varv runt huset och Nemo sprang typ fem. Allt för att bli av med lite överskottsenergi. Idag hade Kalle skruvat ihop Leons nya säng och jag har nattat Leon i den. Det gick som en dans och han ligger där och snusar gott nu. Hoppas hoppas han sover där i några timmar iallafall!

Vårt nya sovrum är sjukt mysigt men litet så det blir så varmt när sängen är full med ungar.


Något som tyvärr inte är så kul är att jag känner av min hals lite, och huvudet. Det började igår och jag har huvudvärk och kli i halsen. Jag får INTE vara krasslig på lördag, absolut inte!!

2 kommentarer:

Sara - Ensamstående mamma sa...

Hoppas du slipper bli sjuk :/

äppelblomman sa...

Såååå sjukt mysigt!!
Neeej!!! Inte bli sjuk nu:(
Kraaam K