onsdag, november 28, 2012

Hjärtan

Flitens lampa har lyst även ikväll och jag sydde klart ett kuddfodral, sydde en duk och knåpade ihop tre hjärtan. De blev lite vinda och sneda och egentligen hade jag tänkt göra ett gäng och ge bort till nära och kära men jag vet inte, det känns lite pinsamt att ge bort saker som ser för hemmagjorda ut.


Och så vore det fint med massor av hjärtan att hänga i granen vi inte ska ha i år. Vi kom överrens om att skita i gran eftersom Leon är en sån Snabbare men jag blir lite sugen på en iallafall.. Man kunde ju ha tyggrejer och annat icke ömtåligt kanske.

Imorgon är jag ledig och då ska adventsljusstakarna fram och den nya dynan och kuddarna i soffan på plats och ja, jag har att göra helt enkelt.

Jag skulle vilja springa en tur men jag känner hur ett halsont ligger på lur och bara väntar på att få bryta ut. Jag vet att jag tjatar men hur i helvete kan jag ha ont i halsen i stort sett hela tiden?? Det är helt sjukt ju. Jag drömmer om att kunna springa regelbundet igen och om 2013 års lopp. Jag har en massa lopp jag vill springa, men det får bli ett eget inlägg.

Nu ska jag borsta tänderna och krypa ner i sängen och hoppas på en god natts sömn.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Jag gillar när det ser för hemmagjort ut;-)
Oj så fina de skulle vara i vår gran, dom vi ska ha i år...
❤Elin

Jöns Marie sa...

Vilka fina hjärtan, dom blir jättefina att ha i granen!