söndag, november 18, 2012

Söndagsstatus

Det har varit två sömnlösa nätter och Leon är helt full av vattkoppor. Kalle tog natten mellan fredag och lördag och jag lördag till idag. Vi låg ute på soffan och Leon skrek och kastade sig av och an hela natten, stackarn.. Vi har ett spray som torkar ut kopporna och smörjer honom med after sun-kräm som kyler ner och så har Kalles pappa skrivit ut Tavegyl men det hjälper sådär. Nu har Leon precis badat och jag har smörjt in hela ungen i potatismjöl, alla säger att det är jättebra så jag håller tummarna för att det hjälper.

Så det blir fortsatt VAB i veckan, om det är någon som vill ses och som inte rädd för vattkoppor så finns vi här! Leon ska väl inte smitta längre heller vad jag har förstått.


Det ser inte så illa ut på bilderna som det är. Hårbottnen är full av koppor, och rumpan och skrevet också. Det är till och med koppor i öronen.

3 kommentarer:

Suzan sa...

Stackare :(

Fnulan sa...

Men ååå lilla hjärtebarnet!!!

Jöns Marie sa...

Usch, det är hemskt när det kliar sådär! Och jobbigt för er att inte få sova, hoppas att Leon blir frisk snart. Btw let Me know om potatismjöltricket funkade, lika bra att börja samla på sig lite husmorstips!