fredag, november 09, 2012

Favoritbilderna från Haväng

Här kommer mina favoritbilder från när jag hängde suspension för reportaget i C/O Hannah och Amanda De är helt underbara och jag älskar dem. Jag svarar gärna på frågor (om man inte har fått svar i intervjun, för alla här väl läst den??) men jag bemödar mig INTE med att svara på kommentarer som:
- AAAAAAJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJ gör det inte OOOOOOOOONT???????
Det är liksom lite för hjärndött och jag föredrar lite mer intelligenta frågor.

Here we go, titta och njut!Visst är de underbara? Vilken är er favorit?


7 kommentarer:

Elisa sa...

Hej Linnéa,

Alla bilderna är jättefina men min favorit är absolut den där du sitter med pojkarna och Nemo pussar dig på kinden.

Kram

Jöns Marie sa...

Vilka fina bilder!! Blir så avis, vad härligt att ha så fina bilder på dig och barnen, det är dig väl förunnat! Alla bilderna är jätefina så det är svårt att välja men den tredje bilden på dig när du hänger när man ser mycket bå himmel tycker jag mycket om och sen när du sitter med pojkarna hos kaninerna när båda tittar mot kameran.

Anonym sa...

Min favoritsysterdotter.Kram till er alla från Moster och Lisa-Marie.

tuvasmami sa...

Fan vad grym du är haha. Vid första anblick såg du inte alls ut som någon som gillar tattoos och krokar hehe (: Tumme upp!

Agneta sa...

Vilka fina bilder. Den med superblå himmel hade det där lilla extra och bilderna med dig och pojkarna var jättehärliga - men kan det bli något annat när motiven är så fina i sig?!

kram

Jenny Shima sa...

Jättefina bilder. Bilderna med dig och Nemo och Leon är verkligen fina och de visar harmonin som finns hemma hos er, även om sömnen blir lidande. Bilderna där du gör din suspension är ändå häftigare eftersom ser mer konstnärliga ut, bild nr 6 är nog min favorit eftersom miljön är fin och i ditt ansiktsuttryck kan jag se lycka och den kick som det ger dig.
Jag har ju läst konstvetenskap då ska man tolka in allt möjligt.
kram

Jonna sa...

Den tredje helt klart, det är ju en underbar miljö vid Haväng. Speciellt för lite suspension hängning :)