fredag, juni 08, 2012

Vilken jävla natt...

Jag mår och ser ut som en påse sopor kan jag lova. Inatt har Leon snurrat runt och jämrat sig precis hela tiden. Jag har inte fått sova mycket och när han vaknade för dagen 5.30 ville jag gråta. Och när jag gick upp värkte hela kroppen och huvudet och halsen är öm. Vad är det för jävla skit då? Jag grävde igenom skåpen efter Alvedon men hittade två tomma kartonger och två tomma kartor! Jag hittade ett rör Treo i skafferiet iallafall men jag hatar verkligen brustabletter. Dock har nöden ingen lag så jag hoppas det hjälper för så här kan jag inte må.

Jag hade tänkt träna intervaller nu på morgonen men det är bara att glömma. Sen var planen att åka till Lund och hämta min nya telefon men som jag mår nu orkar jag inte ens det. Och imorgon är det dags för fest med Hili och Juristen så jag måste driva bort det här måendet för det finns inte att inte kunna åka dit. En aggressiv kräksjuka hade eventuellt stoppat mig.

Någon som känner för att passa två adorable kids idag så deras mamma kan vila får en miljon.



3 kommentarer:

Ninni sa...

Synd att vi bor så långt bort för jag hade gärna tagit hand om dem!!

Lina sa...

Nej, din stackare! :-( Jag bor väl inte så långt borta men har aldrig träffat dem så det går ju bort. Önskar jag kunde underlätta på nåt sätt!

äppelblomman sa...

Neeej fy va surt att känna sig så:-( Attans att vi bor så långt bort, annars hade jag tagit hand om dom på en gång så att du hade fått sova!
Kram K