måndag, juni 25, 2012

Ett bra möte

Idag var jag ju hem till Veberöd för att gå på ett möte som bokades in för en och en halv vecka sen. Det var bara ett informationsmöte men blev så mycket mer kände jag. Det klickade för både mig och de jag träffade och det ser väldigt ljust ut för framtiden. Jag blev så glad för direkt jag klev in i byggnaden så blev jag så fint bemött och kände en otrolig värme och omtanke. Jag är så glad för att jag ringde det där samtalet, jag tror det har öppnat en helt ny dörr för mig. Jag kan avslöja att det är ett nytt jobb som det handlar om och jag hoppas hoppas hoppas mycket på att det går vägen. Trots att de sa att de inte hade några tjänster i dagsläget så slutade det med att de ville att jag skulle börja på direkten så det känns som att jag gjort ett gott intryck. Det var ingen intervju utan bara ett möte med information om företaget.


När jag kom tillbaka till Rigeleje gick vi till en bäck som rinner ut i havet och Nemo hade så sjukt roligt. Trots regnkläder var han dyngsur när han lekt klart i vattnet.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Gud vad roligt att höra alltså! You go girl! Du verkar ha så sjukt mycket kapacitet ,det märker man när du skriver inlägg. Det finns vett bakom pannbenet liksom.

Lycka till!!!!

äppelblomman sa...

Åhh guuud va roligt! Hejja dej du är bäst!
Kraaam K

Lina sa...

Wihoo!! :-) Nyfiken på var det är, så kul!

Jöns Marie sa...

Vad spännande! Jag ska hålla tummarna!