torsdag, juni 07, 2012

Vet ni vad?

Ni är helt fantastiska och snälla! Flera peppande och glada kommentarer i förra inlägget och jag växer flera meter av att läsa dem!

Jag har bloggat sen 2006 och ni har läst och gett råd och fina kommentarer längs vägen. Ibland går jag tillbaka och läser och blir tårögd för allt fint ni har skrivit. Jag har gått från en nykär, osäker dreadstjej till blond tvåbarnsmamma under de här åren och ni har peppat och hejjat på allt jag tagit mig för. När jag och Kalle flyttade ihop, dansade samba, när jag tog examen, flyttade till huset, nya jobb, fick två barn, började springa... Tack för att ni finns!



4 kommentarer:

Louise sa...

Otroligt vad mycket du hunnit med på 6 år. Jag har hängt med sen dag ett. Det var dreadsdrottningen på lunarstorm jag blev lite små förälskad i och se bara hur mycket som har förädrats.
6 år. Herre gud. Alltså började jag läsa din blogg när jag var 15. woj woj

Linnéa sa...

Ha ha ha Gud vad roligt skrivet. :) tänk att du följt mig sen du var 15, helt galet!! Tack för att du hängt med så länge, helt otroligt. :)

Maja sa...

Haha, tänkte just skriva nästintill samma sak som föregående. Vet att jag hitta din blogg genom raur. Du hade nog skrivit nån månad men jag vill minnas att jag gick tillbaka och läste alla inlägg :) kommer också ihåg dig från lunar, tror jag sagt de innan men de kan ju sägas igen, de var bara din förtjänst att jag skaffa min smiley :) otroligt intressant att få ha följt dig under alla år, de konstigaste är nog att man tycker man känner dig, haha

Juristen sa...

Jag hejar alltid på dig Linnet och finns här för dig när du än behöver! Puss och kram finaste du