tisdag, juni 12, 2012

Korkade föräldrar

Det är mycket varmare än jag trodde idag, så härligt! Tyvärr verkar det bli regn i eftermiddag annars hade vi kunnat åka och bada eller nåt.

Jag har nyss lämnat Nemo och han blev så ledsen, usch det känns inte alls roligt. Men det här är sista veckan och sen ska han ha ett långt, härligt sommarlov. Precis när jag skulle gå så var det ett av barnen som kom ut och hade lagt värsta spyan på toalettgolvet. Tydligen hade både en av föräldrarna och ett syskon spytt och då undrar jag varför man lämnar det andra barnet på förskolan? Blir Nemo sjuk nu och sen smittar mig så jag inte kan springa Malmömilen på lördag så får jag spel. Jag trodde det var ganska självklart att hålla barn hemma om resten av familjen spyr, eller?



3 kommentarer:

äppelblomman sa...

Guuuud sånt är såååå irriterande... Vi har en familj här i byn med 5 kids o så gör dom trots attd e fått tillsägeser... Hoppas nu inte att ni blir smittade!
Kram K

Jenny Shima sa...

Då bryter de mot reglerna för inom Lunds kommun ska man vara hemma minst 48 timmar om man har kräkts. Det är de jättestränga med på Olivers förskola. Alla i familjen måste vara friska innan man får lämna igen.
Hoppas att ni klarar er.
kram

nina sa...

Tyvärr är det bara riktlinjer från smittskyddet, INGA regler. Men förskolor vill få det att verka så. Dålig still minst sagt. Skäms!