fredag, juni 29, 2012

Shoppingtur

Idag for jag och pojkarna till Kristianstad för det behövde handlas och så var jag liiite shoppingsugen. Det fanns faktiskt en hel del fint på rean och gladast blev jag för en söt tröja till Leon på HM. Han har en likadan med annan färg och tryck som nästan är urväxt så nu köpte jag en storlek större för en femtiolapp.


Söta små shorts, solhatt och kanintröja från HM och ett par sjukt fina shorts från Lindex till Leon. Tröja från Åhléns och linne från HM till Nemo och en prickig klänning och en vit tunika/klänning från HM. (Jag härmade dig Maggi, den var superfin!)

Jag fyndade jättefina glas på Åhléns rea men de visar jag en annan gång när de är uppackade. Efter shoppingen var det dags för lite mat i magarna på donken.


Vi körde och handlade på Willys och när vi kom ut därifrån regnade det. Nu är vi i sommarstugan igen och här öser det ner, jag som trodde det skulle bli fint idag! Ikväll kommer Kalle, det ska bli så mysigt och han har troligtvis True Blood säsong fyra med sig!

2 kommentarer:

Elin sa...

Är True Blood värt att kolla på verkligen!? Det verkar ju vara bra story och så, men jag störde ihjäl mig på att det var kanske jordens sämsta skådespelarinsats i första avsnittet. Jag blev så arg på det att jag vägrade kolla vidare... :-/

Linnéa sa...

Det är SJUKT bra, I love!