onsdag, juni 06, 2012

Grymt träningspass!

Idag har jag och Mirijam testsprungit Malmömilen tillsammans. Och det gick kanonbra! Det första vi båda sa var att vi inte kunde prata när vi sprang men vi snackade i stort sett hela rundan. Totalt sprang vi 10,3 kilometer på 1 timme och 12 minuter men vi stannade några gånger för att kolla kartan och två ofrivilliga stopp vid rödljus. Men egentligen är inte tiden det viktiga för det var så mycket annat som var bra. Vi höll en jämn takt hela tiden, vi kunde prata under tiden och det var aldrig riktigt jobbigt att springa. Jag har funnit njutning i löpningen nu och det är jag jätteglad för.


Och idag insåg jag att jag är inte dålig alls. Jag kan springa en mil, "bara så där". Jag är inte nära döden eller totalt slut efteråt utan glad och pigg! Jag kan springa med andra utan problem och idag riktigt kände jag hur flera dagars irritation bara rann av mig. Löpning gör verkligen mycket för mig, jag blir glad, pigg och stark!


Två nöjda löpare.

8 kommentarer:

Ninni sa...

Du är så grym!! Skönt att du insett det själv också!!

Marie sa...

Härligt!!! =)

Mirijam sa...

HURRA FÖR OSS! Och tack för en grym runda!

Jennie @ Jennialiskt.se sa...

Åh vad härligt, då är det ju precis som det ska va tycker jag! :D Tjoho!!

äppelblomman sa...

Fyyyy faaaan va grym du är!!!! Och JA de är sååå mycket enklare att springa ihop med någon! De trodde inte jag heller innan jag gjorde det, men de är det!!!
Kram K

Lena sa...

Men shit va duktiga ni är! Jag ska fasen ta den där milen snart också :)

Anonym sa...

Är så jäkla imponerad av din utveckling Linnea! Det har varit jättekul med dina redogörelser av dina springturer, har fått massor av inspiration av dig ska du veta! Jag är lite överviktig men har insett att räkna kcal inte är min grej, utan att springa - och det ger mig/oss endorfiner och en välmående kropp! Stark och glad framför bitter och hungrig! YOU GO GIRL.

Ps. Jag tycker du har ett jättefint utseende också, fina drag helt enkelt :)

/Sarah

Suzan sa...

Bra jobbat tjejer!