tisdag, juni 19, 2012

Underbara sommarlov!

Så härligt det är med sommarlov! Även om dagarna är lika som innan så är det något visst med att säga att det är sommarlov, en annan känsla och sinnesstämning. Ingen stress på morgonen, inga tider att passa..

Vi gick upp tidigt som vanligt och jag har städat hela morgonen, skönt att få det gjort! Hann inte riktigt klart för när Leon skulle sova vid nio ville Nemo gå ut så det gjorde vi och det är faktiskt varmt och soligt idag, än så länge iallafall. Leon sover fortfarande, Nemo leker i sandlådan och jag har rensat lite ogräs, pysslat med blommorna och vattnat. När Leon vaknar är det dags för lunch och sen ska vi gå och titta på en nykläckt bebis!


Jasminebusken står i full blom och är helt fantastisk. Tusentals små blommor som doftar så gott att man blir snurrig. Busken är gigantisk, snart lika hög som huset och ännu bredare.


Något annat som kommit från ingenstans är den här blomman. Jag frågade Kalles mamma vad den heter men har glömt vad hon sa, men tydligen är det frön som fåglar drar med sig som blivit denna vackra blomma. Påminner om fingerborgsblomma tycker jag.

Inga kommentarer: