måndag, mars 19, 2012

Storm


Idag stormar det ute så min planerade löptur blev inställd. Sen så har jag fått ont på framsidan av vänster lår, antingen har jag sträckt en muskel eller överansträngt den. Det gör lite ont när jag går, mer ont när jag springer men efter jag sprungit ett tag tycker jag inte att jag känner det mer. Så det är kanske ändå bra med en dags extra vila?

Men kanske jag tar en cykeltur senare om det inte stormar lika mycket. Jag ska nämligen och titta på och troligtvis köpa en cykelkärra idag. Jag såg en annons på en kärra på Veberöds annonssida på Facebook, nyskick, tar upp till 40 kilo för 700 kronor. Den jag tittat på kostar 1200 kronor och tar också 40 kilo så det blir ett riktigt kap. Sen ska bara en cykelhjälm köpas till Leon så kan vi ge oss ut på turer!

Men nu ska jag återgå till hemmet, har precis städat och dammsugit Nemos rum och det finns säkert mer behov av dammsugning nere.


1 kommentar:

Ninni sa...

Vi har en cykelkärra och den är guldvärd! Ska in till Lund och köpa en ny hjälm till Cedric så ska Lily få ärva hans. Härligt att kunna ta dem på cykeln!