lördag, mars 03, 2012

God morgon!

Här myser vi i soffan, jag med en kopp te och Nemo under en filt framför Petsson och Findus. Leon far runt här på golvet, han tar sina saker och kastar iväg och sen jagar han dem.

Lördag idag! Veckan har gått så snabbt och har varit väldigt bra. I tisdags var jag på ett utvecklingssamtal på förskolan som fick mig att växa ett par meter av stolthet. Onsdagen spenderades med fina Elin och Noa i Lund, i torsdags kom Emma och Rocky hit och förgyllde vår dag. Emma är Jörgens största storebrors flickvän och är liksom jag ett stort fan av kaniner och det är så roligt att ha träffat någon som man delar kaninintresset med. Brukar ju mest vara tjejer i 10-årsåldern annars. Igår var det underbart väder och det storhandlades och sen hängde vi i trädgården och njöt av solen. På kvällen åt vi bakad potatis och såg på film.

Och nu är det lördag! Idag ska jag baka cupcakes eftersom jag ska ha Me&I-party imorgon och ikväll ska jag på tjejmiddag hos Agneta, med Hawaii-tema! Imorgon är det då dags för Me&I-party och på kvällen kommer min mamma ner igen. En bra vecka helt enkelt.


Igår hade Leon namnsdag, Ernst!

2 kommentarer:

Marie sa...

Låter som en bra vecka! Hoppas ni får en skön lördag!!

Anonym sa...

Hej!

Här komer ett butik tips=)
www.frokenm.se