onsdag, mars 14, 2012

Rökförbud

Jag hörde på radion att rökförbudet ska skärpas och att man ska kolla över allmänna platser där främst barn vistas. Jag tycker det är jättebra för även om rökarna jag känner visar hänsyn så gör inte alla det. Förra våren satt jag i busskuren och väntade på bussen till jobbet och det ösregnade ute. Då ställer sig en tjej på gissningsvis 16-17 år och röker inne i kuren. Det tycker jag är förjävligt (som den kärring jag är) för även om jag kan gå därifrån så tycker jag inte att jag ska behöva göra det. Bara för att hon absolut behövde röka just då ska inte jag behöva ställa mig ute i regnet och frysa. Eftersom jag är en jävla mes så sa jag inte ifrån, jag HATAR när jag fegar ur fast jag sitter och är förbannad. Men nästa gång någon röker på ett sånt ställe som inne i en busskur ska jag inte hålla tyst för jag tycker att det är respektlöst att göra så.


2 kommentarer:

Jenny Shima sa...

Jag håller helt med dig, i busskuren röker man inte. Jag tycker att det är jätteskönt sedan rökförbudet kom, man kan gå ut på krogen(inte för att jag gör det så ofta) utan att håret stinker rök.

Pattsy sa...

Jag är själv rökare men jag håller med, man ska visa hänsyn!
I busskurer el i mindre utrymmen röker jag aldrig utan jag ställer mig utanför. Om det nu ösregnar, ja då får man vänta med att röka speciellt om man ser att där sitter en mamma med en barnvagn.

Så nej du är ingen kärring, du är mänsklig :)

Å hoppas du kan stå på dig nästa gång! :)