lördag, augusti 27, 2011

Världens bästa storebror

Nemo har tagit det här med att bli storebror mycket bättre än jag någonsin kunnat drömma om. Han är så snäll och omtänksam och gullig mot Leon, aldrig avundsjuk eller arg på honom eller tycker han är i vägen. Helt otroligt, han är ju bara två år men förstår så mycket.

När han varit ledsen på dagis i veckan så är det mamma och lillebror han gråtit efter och det är så fint, att det inte bara är mig utan att lillebror också är viktig. Det har hänt några gånger när Nemo slagit sig att han vill att jag ska hålla honom men att jag haft Leon i famnen men då säger han:
- Pappa hålla bebisen, och så tar Kalle Leon och jag kan krama om Nemo.

Ikväll när jag skulle natta Nemo var Leon vaken så jag satte dem båda i sagofotöljen och läste för dem. När jag la Nemo ville han att Leon skulle sova i hans säng så jag bäddade ner honom en stund och Nemo låg och klappade, kramade och pussade. Tänk så härligt det kommer bli när Leon är större och förstår han med. Fast då kanske kärleken är utbytt mot bråk, vad vet jag. Nemo är iallafall världens finaste storebror och det är jag jättelycklig för.

5 kommentarer:

Marie sa...

Gud så otroligt söta!! ♥

Elin sa...

Men gud! Jag smälter! Så sjukt söta bilder!

Ninni sa...

Underbara pojkar du har!!

Anonym sa...

Dina pojkar är underbara! Nemo är ett trygg barn, han vet att ni älskar honom så mycket så han känner sig inte lämnad för att Leon har kommit. Jag kan tänka mig hur mycket kärlek och omsorg finns hemma hos er. Det är verkligen rörande att se vilken fin familj ni har byggt, ni är så unga! Tänk om alla barn som kommer till världen skulle få så mycket kärlek...vi skulle ha en helt annan planet...jag tappar aldrig hoppet!
Mercedes.

Jenny Shima sa...

Vad fina de är :)