fredag, augusti 12, 2011

Statusuppdateringar

Vissa personer har så sjuka statusuppdateringar på Fejjan och jag stör mig skitmycket. Speciellt en person på min kontaktlista (som jag egentligen undrar varför jag är vän med) uppdaterar ganska ofta om när han haft sex med sin flickvän. But why??? Kul för honom att han fått ligga, verkligen, men måste alla han känner behöva veta det också? Är han rädd för att folk ska tro att han aldrig får till det annars?

Nu senast la han upp den här länken för att visa alla att han minsann skulle komma:


Vilka statusuppdateringar tycker ni är sjukt löjliga?

5 kommentarer:

Anonym sa...

Jag har en kompis, som är en gammal skolkompis. Hon uppdaterar sin status typ ca 10 - 15 gånger om dagen!!!!!!!! Halllåå seriöst tycker jag!!!! Och hon skriver saker som typ - nu har jag druckit en kopp te och nu ska jag gå på toa sedan ska jag gå en runda med ike (hennes hund)!!!! Och en massa sådana meningslösa uppdateringar hela tiden......

/Jenny p

Ninni sa...

Jag har en bodybuildar vän som uppdaterar exakt vad han har tränat, antal repetitioner, kroppsfett i procent osv. Känns rätt ointressant!!

Jenny Shima sa...

Det skulle väl vara de som uppdaterar när de går på toa eller lägger upp bilder på sina bortopererade gallstenar vilket en fb-kompis till mig gjorde.

Jennie aka Limepuff sa...

Haha, BEFÄNGT är ordet... :S

Mirijam sa...

Jag har också en gammal klasskompis som jag valt att inte hide:a och istället har högläsning för Tobbe och så skrattar vi rått åt att hon är så TRÅKIG. Vi är onda människor!