fredag, augusti 26, 2011

Are you impressed?

Jag måste säga att jag är imponerad av mig själv. Ensam hemma med båda barnen och jag har städat, tvättat, båda barnen har fått mat och sovit, jag har beställt lampor till stora rummet, fixat med Nemos fotobok, varit ute, målat naglarna och så har Nemo precis badat.

Inte så illa va!? Men jag tar inte åt mig all ära, Bolibompa och BabyBjörn har dragit sitt strå till stacken. Jag fick låna bärselen av snälla Jenny och den är ett väldigt bra komplement till sjalen tycker jag.

Nu väntar vi på att Kalle ska komma hem och sen ska vi på kalas till min kusin Emma som fyller 19 år idag! Jag ska nog fira in helgen med ett glas rosa vin nu...



2 kommentarer:

Ninni sa...

Wow!! Jag är imponerad!!

Jenny Shima sa...

Klart jag är :).
Jag känner igen det där med ledsamheter vid lämning. Vi hade lyxen att lämna båda två och det har vi gjort innan men idag blev Oliver helt förtvivlad. Lyckligtvis lyckades vår duktiga förskolelärare och vi få honom att tänka på annat och när vi gick var han glad igen. Men det var jobbigt.
Det där med mardrömmarna känner jag också igen, det handlar väl om att de blir mer medvetna och kopplar ihop visa saker precis som lämningen. Oliver pratar mycket om lejon för det är med i någon av Alfons Åberg-böckerna.