fredag, augusti 26, 2011

Bad parenting

De senaste två dagarna har Nemo varit så ledsen på dagis och frågat efter mamma och lillebror. Igår var han sjukt ledsen när jag lämnade honom och så var han rätt så förkyld när jag hämtade. Idag är han lite snorig och hes men inte så farligt så jag gjorde honom redo för dagis. Men vi hann bara en liten bit så blev han jätteledsen och ville inte alls leka med kompisarna utan ville gå hem igen. Och jag gav efter. Bad parenting? Men det här är så olikt honom så även om han inte låter jättesjuk så mår han nog inte så bra ändå. Så vi tar en hemmadag och jag hoppas jag reder det med båda barnen. Första hela dagen själv med dem.


Glad över att vara hemma...

3 kommentarer:

Ninni sa...

Klart att du grejar det!! Jag har varit själv med Cedric och Lily ett par timmar idag och det går över förväntan! Man får kolla på film och lyxa lite :)
Nemo vill säkert få vara hemma och mysa med er! Att lyssna på sina barn är inte att vara en dålig förälder!!!

Sussa sa...

Bad parenting? Inte alls, du lyssnade på din lille kille. Nu för tiden ska tydligen den minsta ungen växa upp snabbt! Ha det gott:)

Linnéa sa...

Jag är glad för att jag lyssnade på nemo och vände hem igen. Det som kändes som bad parenting var att jag vände hem för att han ville, jag hoppas det inte blir nåt han kommer köra med för att jag gav efter en gång. Men jag tror inte det, han mådde inte bra helt enkelt.