onsdag, augusti 17, 2011

Herr Missnöjd

Leon är inte en lika "enkel" bebis som Nemo var. Han vill äta och sova men stunderna han är vaken är han inte nöjd med tillvaron utan blir lätt missnöjd och lite ilsk. Nemo kunde man sitta med i famnen och så tyckte han det var mysigt men det nöjer sig inte Leon med. Han sover bäst i vagnen och vissa kvällar har han legat ute i den tills det blivit mörkt. Bärsjalen funkar ibland men då måste man gunga och hoppa lite med honom. Ibland är han nöjd med att ligga på sängen eller i soffan och spralla lite men det är absolut inga långa stunder.

Men det är inte så att han är väldigt besvärlig eller jobbig, vi får ju försöka hitta sätt som han blir nöjd med. Han blev tre veckor idag och det tar väl ett tag att lära känna en helt ny person. Nu är han mätt och nöjd och sover gott i min famn iallafall.







2 kommentarer:

Eijlert... sa...

Kan inte vara lätt, det kanske är lätt att tro att det ska bli/vara lika som med första barnet? Det som man lärt sig. Men tog det inte en stund innan du lärde dig vad som funkade och inte funka för Nemo också?
Ni kommer nog snart komma underfund med vad som funkar eller inte.

Kram Elin

Linnéa sa...

Jo det tog ett tag fast man trodde man hade koll. :) när han var två månader trodde jag jag fattade allt men när han var fyra månader insåg jag att jag fattat nada. :)