söndag, augusti 07, 2011

2-årskalas

Den här dagen har verkligen rusat förbi. Vi började med att gå upp och väcka Nemo genom att sjunga Ja må han leva men det uppskattades inte jättemycket för han blev nog lite rädd och började gråta. Men det gick snabbt över när han fick öppna en massa paket. Det var jag, Kalle, Leon och Jörgen som grattade honom och han fick en motorsåg, en traktor, en målarbok med Pettson, Pettson och Findus hus, en Kiss-tröja, två affischer med Pettson och Pippi och filmer med Turtles och Spöket Laban. Nemo älskar verklige motorsågen och har sprungit runt med den hela dagen.


Klockan 14 var det dags för kalas och släktingar och gudföräldrar trillade in och vi grillade korv och hamburgare med massor av goda tillbehör. Nemo fick ännu mer paket och även Leon kammade hem en hel hög. Han var en ängel hela dagen, sov mest i någons famn och var go och snäll. Leon fick mest fina kläder och en gosig filt medan Nemo fick en trehjuling, böcker, kläder, en traktor med släp, ett pussel, en käpphäst, fåret Shaun på dvd, duplo och massor av andra fina saker.


Efter maten fikade vi på cupcakes, kakor, chokladbollar och tårta och jag tror de flesta åkte hem nöjda och glada. Nemo hade en kanondag och lekte med sina nya saker och var glad och nöjd hela dagen. Och vilken tur vi hade med vädret! Det öste ner regn fram tills ungefär en timme innan kalaset. Då sprack det upp och blev jättefint och riktigt varmt.


Jag är så glad för att jag får göra sånt här. Ordna och fixa så att min underbara unge får en alldeles fantastisk dag med massor av människor som tycker så mycket om honom och ger honom så fina saker. Det betyder så mycket. Tack till alla ni som kom och förgyllde Nemos 2-årsdag och ett extra tack till Jörgen och Marika som hjälpte till att passa barn och förbereda kalaset!

2 kommentarer:

Mia sa...

Hur får du bilderna att hamna så bra? Mina är fan ta mig omöjliga att få bra på bloggen!! Har också blogger!

Eijlert... sa...

Vilket härligt kalas, och superfina bakverk. Du är så pysslig Linnéa - Beundrar!