söndag, augusti 21, 2011

Slut på det goda

Imorgon börjar allvaret igen, då är det slut på ledighet, slöa dagar och framförallt alla godsaker. Kalle börjar jobba, Nemo börjar på dagis och jag ska försöka få ihop dagarna på egen hand. Och det är dags att ta tag i vikten. Nu får det vara ett slut på godis, glass och fika var och varannan dag. Jag väger alldeles för mycket för att trivas med mig själv, så från och med imorgon ska jag inte unna mig något smaskigt förrän på min födelsedag och efter det någon dag i veckan. Jag ska vara noga med frukost, lunch, middag och mellanmål och ska promenera varje dag. Två promenader har jag ju "gratis" eftersom jag ska hämta och lämna på dagis och sen kan jag ju gå extrarundor på vägen.

Jag känner mig väldigt peppad men det kommer att bli svårt när sötsuget sätter in. Jag är så sockerberoende och måste bryta det NU. Jag ska väga in mig imorgon bitti och funderar på om jag ska redovisa hur det går här. Och om jag gör det, ska jag då skriva vad jag väger eller bara plus eller minus varje vecka? Jag skäms jättemycket över min vikt nu men samtidigt kanske det blir en större press att sköta mig om jag måste visa upp det svart på vitt.

Och snart har jag ett par riktigt bra skor också, ska åka till Löplabbet veckan när jag fyller år och prova ut ett par.

Peppad som sagt, nu kör vi!!



6 kommentarer:

Elin sa...

Samma sak här faktiskt! Nu jäklar ska de där extrakilona bort! Vi får peppa varandra, helt enkelt! :)

Mirijam sa...

Obs! Vi kan ha minifödelsedag för dig på tisdag när vi ska äta langos!

Lilla Anna sa...

Här är en till som skäms fruktansvärt över sin vikt! Det är snart ett år sen Hedda kom, känner mig kass som inte orkat göra ngt åt det.. Du är ju nyförlöst o har "all rätt" att väga lite mer tycker jag! Dessutom at du självdiciplin som jag sett förr med viktklubb etc så du fixar detta!! Hejja hejja! Jag kör igång mer på allvar när hösten kommer. KRam

Babbi - Bloggdesigner & Fotograf sa...

Vad fina ni är i din header hade gärna velat fota er! Tack för kommentaren om headern å! Kram

äppelblomman sa...

Jo då här är det en till som är sockerberoende... men peppar peppar det har faktiskt gått förvånatsvärt bra de sista veckorna!
Ja jag har oxå varit i valet o kvalöet om jag ska skriva ut hur mycket jag väger... Alltså egentligen får man ju en extra pusch av det;-)
Kram o lycka till, vi får försöka att puscha varnadra!
Kram K

LolitaRegina sa...

Klart vi ska peppa varandra! Jag har kört nolltolerans nu i två veckor, för jag tänkte bli smal och snygg till nästa semester.. men jag vete fan om jag kommer hinna :/