torsdag, april 21, 2011

Vecka 28

Igår gick jag in i vecka 28, tredje och sista trimestern och 12 veckor kvar. Jag ska jobba i drygt en månad till och det känns lite märkligt, jag har ju precis börjat jobba igen!

På måndag ska jag titta på en syskonvagn och någon dag när tid och lust finns ska jag hämta lådan med de minsta kläderna och se vad som ska sparas och vad som ska ges bort.

Det känns så konstigt att vi ska bli en till i familjen. Jag har svårt att tänka mig själv som mamma överhuvudtaget, tvåbarnsmamma låter väldigt främmande. Fastän jag känner Hästen varje dag och har bild på honom den ultraljudet så känns det helt overkligt.

Och jag undrar vad Nemo kommer tycka. Han är ju så fantastisk på alla sätt och vis, kommer jag kunna älska Hästen lika mycket?? Det känns nästan omöjligt.

Och så det här med namnet. Vi har två namn som vi väljer mellan. Jag gillar det ena bättre och Kalle det andra, såklart. Men så hårt hållen som jag är blir det väl Kalles favorit. Igen.


- bloggar från MIN iphone.

2 kommentarer:

Lyckliga barn sa...

Hej!

Jag har varit inne på din fina blogg och ville lämna ett livstecken. Välkommen in på min blogg om du vill - där kan du läsa och ställa frågor om barn.

Hälsar barnläkare Hans

http://www.lyckligabarn.wordpress.com

Glad Påsk!

Elin sa...

Men om det blev Kalles favorit sist måste du ju få välja nu då! Inte mer än rätt! :)