lördag, april 23, 2011

Påskafton

Vi har haft världens mysigaste dag med världens finaste väder. Tyvärr mår jag inte helt hundra, det började igår kväll på jobbet då musten bara togs ur mig och jag kände mig halvt död. Jag somnade som en stock klockan 22 och sov till 7 imorse. Ändå har jag varit så trött och nästintill orkeslös idag. Igår trodde jag det var solen som gjort mig så trött men jag börjar misstänka att järnvärdet sjunkit drastiskt. På MVC sist blev jag beordrad järntabletter men jag får skylla mig själv som inte tagit dem. Men jag blir så satans hård i magen av dem så det är så sjukt jobbigt. Men idag tog jag en och ska vara sträng och göra det hädanefter för så här vill jag inte må.

Iallafall, åter till dagen. När jag kom hem från jobbet åt jag och Nemo pannkakor till lunch och när han sov middag sen bakade jag muffins och gjorde frosting och förberedde lite av påskmiddagen. Jag hann även göra en skattkarta och gömma ett ägg till Nemo och ett paket till Kalle. När Nemo vaknade fick de gå på skattjakt i trädgården.



Nemo fick russin, solglasögon, en tröja och keps i Emil-stuk, badskum och en Pettson-film i sitt påskägg. Kalle fick en skjorta från HM's Conscious Collection.


Sen hängde vi ute i solen hela eftermiddagen. Vi tittade på kaninungarna och det är inte klokt vad de växer! Snart kommer de vilja ta sig ur boet och det kommer krylla av söta små hårbollar. Hur ska jag kunna välja en?? Jag är lite sugen på en av de helvita men är inte säker..





Framåt 16-tiden gick jag in och gjorde en liten påskmiddag som blev jättegod. Tyvärr har jag ingen matlust alls men lite fick jag i mig iallafall. Efter maten la jag mig och sov en stund medan Kalle badade Nemo och sen åt vi varsin lovely halloncupcake med citronfrosting.




Nu sover Nemo efter att ha sett sin nya Pettson-film och jag ska slänga mig i soffan och vila vila vila. Imorgon ska vi till Kalles föräldrar och äta påskmiddag!

2 kommentarer:

Ninni sa...

Ett tips är blutsaft, den är snällare mot magen eller ta typ fyra hemofer. Allt är skonsammare för magen än niferex!!

Mirijam sa...

åh vad fiiiina bilder!

(jag säger bara en sak ang magen och järntabletterna: linfrön!)