måndag, april 11, 2011

Tråkig blogg

Juristen säger att jag inte skriver något roligt i bloggen, håller ni med? Har ni något önskeinlägg eller fråga? Hit me, er önskan är min lag!


- bloggar från MIN iphone.

6 kommentarer:

Linn sa...

jag tycker inte din blogg är tråkig, men jag kommer gärna med förslag! :)

önskeinlägg: dina pelargoner! har du några tips för en blomster-newbie som vill ha pelargoner i sommar men som dödar allt grönt som kommer i sin väg?

sen är jag också lite nyfiken på hur ditt bodymod intresse är idag? har du några suspensions-/tatuerings-/piercingsplaner?

och ytterligare fråga: du har tidigare skrivit om din killes ormar, har ni fler reptiler hemma? hur bekväm är du med det?

Ninni sa...

Jag vill höra snaskiga detaljer om din nya chef :)

Eller iaf vad du ska tattuera för Hästens räkning eftersom nästa fot är off limits.

Sen hör jag gärna om hur det känns eller vad man ska säga att gå från dreads till din nya stil. Saknar du det? Önskar du ibland att du kan färga håret grönt?

Och så saknar jag recept, det va längesen!

Mirijam sa...

Tråkig scmåkig, det där kan man väl inte riktigt styra över.

Jag tycker att du ska skriva mer om funderingar och hur du tänker om saker. Du har gått lite från att skriva om vad du tycker om saker och ting, till att skriva vad du gör.

Och så vill jag veta mer om nya bäbisen som du döpt efter mig (!) och känslan om att bli tvåbarnsmamma.

Och så vill jag ses nån dag!

sara sa...

Det som jag kan sakna lite är dina tankar om saker och ting och även mer bilder skulle pigga upp. Men tråkig tycker jag inte att du har blivit.

Du är bra!

Fin bebismage med :)

äppelblomman sa...

Jag vill att du visar oss lite av ditt fina hus och alla små detaljer!! Tycker inte heller att din blog är trist, inte alls...
Kramar K

Elin sa...

Mer om Hästen! Och fler videobloggar från Nemo, han är ju sötaste ungen! Och mer om bebiskläder, bebistips, små tips man kanske inte tänker på att göra när man blir förälder... Filmtips är ju bra också! :)