söndag, april 17, 2011

Det där med håret...

Jag trivs superbra med mitt mörkbruna hår. Min naturliga hårfärg är typ cendréblond men det har jag inte haft sen jag var typ 13 år. Jag har haft alla möjliga tänkbara hårfärger, och då menar jag verkligen alla, men av någon anledning har jag alltid gått tillbaks till mörkt. Ett tag var det svart jag alltid hade men i typ 5-6 år har mörkbrun varit min färg och senaste tiden en chokladbrun färg. Men ibland känner jag mig så tråkig och skulle vilja färga om håret helt. Alltid när jag ser på Sex and the city blir jag sugen på Carrie-färg och det är väl det jag varit mest inne på på jag skulle göra en förändring.

Men så fegar jag ur eftersom jag vet att jag antagligen kommer vilja ha mörkt hår igen efter ett tag och då har jag lagt ner massor av pengar och slitit på håret i onödan. Plus att en sån färg skulle kräva att jag fixar det hos frisören med jämna mellanrum. Idag när jag såg körslaget tyckte jag att Lisa Miskovsky hade jättefin hårfärg och blev lite sugen på något liknande, men jag vet inte. Känner mig inte som en blondin direkt, jag har alltid tyckt av mörkt hår är finast.

Vad tycker ni? Ska jag färga håret eller behålla det mörka? Kanske göra en liten förändring bara? Men hur kul är det? Ska det va så ska det va ordentligt brukar jag säga. Och jag klär mig oftast i ljusa kläder och tycker det är så snyggt med mörkt hår då. Oj oj oj vilka problem jag har, det är inte klokt.

5 kommentarer:

Ninni sa...

Om du går till en bra frisör så kan de fixa så att du inte behöver göra om det för ofta eftersom slingorna inte går från roten. Jag gillade Carriehåret!! Lisas blev lite för ljust för min smak, man måste nog sminka sig mycket för att få det att känns snyggt, och fixa håret.

Linn sa...

ah, av den nedre blonda versionen av dig att döma så säger jag: go for the carrie hår!! tror det skulle se Grymt snyggt ut på dig!

Marie sa...

Du är jättefin i mörkt men passa på att testa något nytt nu när du känner för det! Carrie-färgen är superfin, testa!

Mirijam sa...

Jag säger som övriga, du kan ju anstränga dig lite mer på sommaren och mörka ner det på vintern när du inte får solhjälp?

GO BLONDE!

Anne sa...

Blont! Du passar i bägge, men till sommaren skulle det vara fint med blont.