fredag, april 15, 2011

BLOG AWARD!

Snälla och gulliga Marie gav mig en Blog Award med orden: Jag är ialla fall yngre än..., en erfaren bloggerska! Har följt hennes blogg sedan hon väntade sitt första barn, en liten ursöt kille som ska bli storbror till sommaren. Vi har gått i samma skola så därför "känner" jag henne lite grand. =) Intressant blogg där man finner allt från, fina pelargoner, tjusig inredning, tips på snygga barnkläder till djupa funderingar, värderingar och känslor... Jag blev jätteglad för de fina orden och det är meningen att jag ska ge den vidare till fem bloggar som jag gillar.

  • Äppelblomman får såklart en Award! Hon skriver om allt och inget och ofta om sånt jag själv vill skriva om men kanske inte vågar alla gånger. Ärligt och härligt om vardagen med tre små barn och nu är hon på väg ut i arbetslivet igen och det ska bli spännande att följa.

  • Spiderchick känner jag inte men har följt hennes blogg sen Nemo föddes ungefär. Sjukt rolig och uppdaterar flera gånger om dagen.

  • Limepuff får en Award för hon är rolig, färgglad och har många snygga bilder. En uppiggande blogg helt enkelt!

  • Mirijams blogg måste man älska! Oftast korta, vitsiga inlägg och mycket bilder. Och har ni inte kollat in videon när hon läser högt ur sin dagbok på Skambyrån så gör det! Man skrattar så tårarna rinner tills man inser att man var exakt likadan när man gick i högstadiet och då vill man dö litegrann.

  • Anna får också en Award. Hon berättar om kampen för att få barn och man får följa Anna och hennes man genom varje försök till en graviditet. Man får sig en tankeställare efter varje inlägg och jag önskar SÅ MYCKET att det är deras tur snart!

1 kommentar:

Mirijam sa...

Tjoho, DU ÄLSKAR MIG!