måndag, april 04, 2011

Ombonat

Nu har Nemos rum blivit lite mer ombonat. Sängen står där den ska och lite foton har kommit upp på väggarna. Nemo har sovit i sitt rum två nätter. Första natten blev han ledsen när Kalle la honom men inte så länge. Han sov till 4.20 då jag vaknade av att han ropade: Pappa, pappa, pappa! så jag hämtade ner honom och han sov ett par timmar hos oss. Imorse vaknade han vid 5.30 ungefär så det är ju bra betyg. Han sover nog mer ostört där uppe och det är ju skönt för honom. Han var lite ledsen när jag la honom igår med men det gick över ännu snabbare så han vänjer sig nog snart. Visst känns det lite jobbigt och jag tänker: Tänk om han känner sig övergiven och är ledsen och mår dåligt och yada yada yada, men så är det nog inte. Omställningar tar lite tid och Nemo tycker jättemycket om sitt rum. Igår fikade vi där uppe och lekte jättelänge och han tycker om att vara där.


Väggdekorationerna är från Ikeas Fabler-serie och de är jättefina. Kul att få lite färgklickar på väggen när Nemos rum är både vitt i tak och på väggar.



1-årsfotot sitter ovanför bordet.


Dinoraurerna med klädnypor fick Nemo när han fyllde ett av mormor och morfar. Jag satte några kort på fint papper och laminerade. Där kan man också sätta inbjudningar till kalas och sånt tänkte jag.


Jag är jättenöjd med hur rummet har blivit. Innan tyckte jag det kändes så sjukt litet men nu känner jag inte alls så. Man får göra smarta lösningar helt enkelt!

1 kommentar:

Jennie / Limepuff.se sa...

Åh jag tycker det är jättejättefint och ROLIGT barnrum! Perfekt stort ju! :) Kul att han trivs där!