lördag, maj 23, 2009

Vilken trevlig dag det här blev! Jag kom hem i förmiddags och var trött, det regnade och var allmänt kallt och trist. Efter att ha vilat i soffan en stund så gick jag ut och städade till kaninerna och då började det spricka upp så efter en stund var jag ute i bara linne och planterade ut pelargoner och höll på.

Vid 16-tiden ringde Daniel och vi bestämde att han, Ida och taxen Vilda skulle komma ut och ta med sig färsk fisk i form av horngädda som fiskades på Ven i torsdags. Så den har vi grillat idag och så god den var! Lovely. Resten av kvällen har bara flugit iväg för vi har suttit och pratat om allt möjligt. Ida och Daniel är riktigt härliga och roliga personer och det är så kul att lära känna nya människor. Detta kommer vi definitivt göra igen enades vi om innan de åkte för en halvtimme sen.

Imorgon är jag ledig och har inga planer vilket är något väldigt ovanligt. Så skönt att bara vara hemma och inte vara tvungen att sticka iväg någonstans. Är lite sugen på att se film men klockan är för mycket, kommer somna efter en kvart. Ett avsnitt My name is Earl skulle sitta fint men vi har ju redan sett alla.

Hoppas ni har en bra helg!

1 kommentar:

Lina sa...

Låter ju som en toppendag! Och skönt att vara obokad idag, det behöver man det med :)