onsdag, maj 27, 2009

Idag har jag fått äran att berätta att mina kära kära vän Juristen väntar barn! Jag har vetat det länge nu och så mycket vi har pratat om! Det är underbart att få dela en sån här upplevelse med en vän.

Den 25 oktober är det tänkt att den lilla juristen ska titta fram och det är Nemos blivande fru eller man. De var på ultraljud idag och allt såg jättebra ut, tyvärr kunde de inte få veta om det fanns tendens för rödhårighet hos barnet.

Även om jag och Juristen allt som oftast tycker olika om allt så är det här med bebisar och barnuppfostran nåt som vi verkligen är överrens om. Det ska bli fantastiskt roligt att våra bebisar kommer vara jämngamla och vi kommer vara mammalediga samtidigt. Sen så kommer säkert mitt barn bli en mainstream och hennes en subkultur, bara för att.


Grattis Juristen, du kommer säkert bli nästan en lika bra mamma som jag!

6 kommentarer:

Juristen sa...

Hhahahahahahah.... Sista raden blev lite fel, du vände nog bara på ordningen men det gör inget för alla kommer att förstå. Du kommer nästan att bli en lika bra mamma som jag ska det ju förstås va!!! Puss

Mirja sa...

vilken babyboom, min bebbe är beräknad till 30 okt :)

Jenny Shima sa...

Grattis :), det är nog verkligen en babyboom min är beräknad till mitten av oktober.

Jonna sa...

Ohhhhh, jag hoppas det blir en rödhårig flicka! Det är så fint. Och man kan inte vara så ytlig och utseendefixerad. Älska ditt barn oavsett vad...

Linnéa sa...

Jonna: jag hoppas du förstår att det kanske inte var helt gravallvarligt utan väldigt ironiskt med rödhårigheten.

Sara Sthlm sa...

Nej men shit, alla bara sprutar ur sig bäbisar kors och tvärs! Jag känner säkert 20 pers som väntar barn just nu, för typ ett halvår sedan visste jag ingen i min bekantskapskrets som skulle ha barn. Vad är detta?! En epidemi?!