lördag, maj 09, 2009

Nu är vi hemma ifrån Ullared och vi har haft en riktigt bra dag! Vi fick köpt det mesta på baby-listan som jag fått av proffset Evelina plus en massa annat. Totalt handlade vi för lite över 3000 kronor och det känns inte så farligt med tanke på att vi nu har nästan allt.

Vi köpte ett så fint babygym som är en djungel och spelar musik när bebisen tar på olika saker. Den kommer Nemo tycka om, det lilla djuret. Tyvärr blev jag lite besviken på utbudet av kläder, fanns inte alls mycket i de storlekarna som är aktuella för oss och det var lite synd för byxor är något vi behöver. Men det finns ju billigt på HM också.

Mamman (!) fick amningspump (blä), amningsinlägg, stora trosor för den växande röven och godis så hon verkligen växer i trosorna. Och deodorant! Jag använder LBD som kostar mellan 25 och 35 kronor beroende var och när man köper dem, men idag köpte jag fyra stycken för 10.95 styck. Pappan fick en flanellskjorta (Kalle loves Earl), lite ansiktsprodukter och så ville han köpa en liten Paris Hilton-hund att hänga i vagnen men när jag efter mycket tjat gav med mig så ville han inte ha den längre.

På väg till bilen gick vi in på NetOnNet och unnade oss varsin MP3-spelare med 2 GB för 99 kronor. Jag har länge velat ha en men varit snål och istället skämts med min bärbara cd-spelare.




Det har varit så roligt idag och jag längtar redan till nästa gång vi ska till Ullared. Och nu längtar jag jättemycket efter Nemo så han kan få prova alla saker och så jag får bädda vaggan med det nya täcket och klä honom i alla söta kläder. Ett steg närmare att vara redo, definitivt.

1 kommentar:

Bara Lisa sa...

Hihi, vilken totalvändning! Massa fina grejer! Är det kläder i påsarna med vitt...?