torsdag, maj 28, 2009

I dagarna är det 9 år sen jag tog studenten från Handelsprogrammet i Malung och gick på studentbal. Så sjukt fort tiden går alltså. Och så glad jag är att jag flyttade från Malung direkt jag slutat skolan istället för att bli kvar och jobba på typ äldreboendet och bo i en sunkig lägenhet på Fällen.

Min studentklänning köpte jag på HM på Gustaf Adolfs Torg i Malmö när jag var nere och hälsade på någon månad innan studenten. Den kostade 49,50 och jag var så sjukt nöjd med mitt kap. Jag gick bredvid Cattis i vårt studenttåg och hennes klänning hade kostat 1500.

Balklänningen sydde min mamma till mig och det var en smal modell som gick ut vid knäna. Jag älskade den hallonröda färgen och matchade det hela med silverskor och silverhandskar. Jag hade tom köpt ett smycke till min mouche-piercing med matchande röd sten.


Jag och Ulrika på studenten * Jag, Marika och Emma på balen
-------------------------
Herregud vad tiden går fort, och det är jag jävligt glad för. Jag längtar INTE tillbaka.

4 kommentarer:

Jocke Andersson sa...

http://www.youtube.com/watch?v=sXoYK4b_q24

MiaMaria sa...

Haha.. jisses, börjar man bli så gammal!! Idag ska studenterna i Helsingborg ha sin bal så jag ska gå och titta på alla fina klänningar. Kan juh säga att balen blivit väldigt mycket mer avancerad nu än på vår tid.

Hoppas att du får mysiga lediga dagar.

Anonym sa...

Vilket fint kort och vilken snygg klänning!

LolitaRegina sa...

mina två godingar är av rasen cornish rex. :)