fredag, maj 01, 2009

Jag saknar Kalle. Jag började sakna honom direkt jag lämnat honom och Jörgen i Lund. Sån brukar jag inte vara, men jag antar jag är extra känslig just nu. Lite skönt att vara ensam, ligger och kollar på Pestens tid nu men har paus eftersom den är så lång.

Kaninuppfödaren Susanne var här i eftermiddag och hjälpte mig könsbestämma kaninerna och visade mig hur man tittar. Det är 8 hanar och 3 honor i kullen och det är lite synd eftersom de flesta vill ha honor. Men jag hoppas det löser sig ändå. Jag har hittat på namn för att kunna hålla isär dem och har rätt bra koll på vem som är vem nu även om det är lite krångligt. Det är lättast att se på teckningen i ansiktet. Själv har jag valt ut tre som jag ska behålla, Den svarta (uppenbart varför han kallas så), Lilla Leo (väldigt lik pappa Leo) och Rouge (ser ut som hon har rouge på kinderna). Kanske (antagligen) kommer jag behålla en till, men jag vet inte vilken än.



Kalle har fått äran att döpa en av ungarna och har bestämt sig för att den ska heta Herr Kanin och vill att den svarta ska få heta det. Vi får väl se hur givmild jag är på den punkten.

3 kommentarer:

Evelina sa...

ha, ha det är ju ett jätteroligt namn ju :D

MiaMaria sa...

Åhh!! Herr Kanin tyckte jag var ett perfekt namn!! Skitsött juh!!

maua sa...

Herr Kanin var ju klockrent! :D