måndag, maj 04, 2009

Ett sånt här får önskar sig Nemo riktigt riktigt mycket! Direkt jag tittar på en bild eller ens tänker tanken så blir det cirkus i magen. Man kan köpa fåret på Bluebox och jag har för mig den affären finns i Malmö men jag får ta mig en funderare innan jag slår till. Vi ska till Ullared på lördag och inhandla massa nödvändigheter så fåret får vänta, kanske till skatten kommer?



Jag trivs så bra med min mage nu och det är en underbar känsla! Det tog lång tid innan jag vande mig vid den och jag tyckte bara den var ful. Nu tycker jag den är jättefin och för tillfället vill jag vara gravid jämt! Den är så mysig att känna på och det är så häftigt att se hur den rör sig när Nemo kommer igång.

Visst känns det trist att resten av kroppen också blir tjock men det är väl sånt man får ta. Jag har ju inte blivit hemskt tjock och min vikt har ju inte rusat iväg så jag får väl vara nöjd med det. Det jag tycker är jobbigast är att låren gnider sig emot varandra när jag går. Speciellt när jag är varm. Det är inte mycket men tillräckligt för att det ska kännas obekvämt. Jag har alltid haft smala ben men dagarna med Baywatch-spiror* är väl räknade antar jag.

Bristningar har jag inte fått några och jag smörjer magen, brösten och låren/höfterna med sånt där kokosfett från Body Shop. Mitt ärr efter navelpiercingarna har dock dragits ut och känns weird. Men det bryr jag mig inte om, jag gillar mina ärr.

* När jag var 18 kallades jag för Baywatch-spirorna av några raggare som tyckte jag hade snygga ben.

2 kommentarer:

Maja sa...

Bule box har tyärr lagt ner i Malmö :/

Jenny Shima sa...

Jag har ett svagt minne av att det kan finnas gungfår på Härliga hem i Staffanstorp.