tisdag, maj 12, 2009

Jag är sötsugen precis hela tiden! Och ni kan aldrig gissa vad jag väger.. 82 kilo. Herregud. Men jag har inte graviditetsdiabetes iallafall, gjorde en glukosbelastning imorse och allt såg bra ut. Fortfarande lite lågt järnvärde så jag fortsätter med tabletterna.

Igår började jag gråta för jag insåg att mina ben är det enda jag någonsin varit 100% nöjd med och aldrig haft komplex för och nu är låren feta, vaderna vätskefyllda och så hittade jag ett åderbråck på vaden igår!!! Inte stort, en centimeter kanske, men det känns som att det närsomhelst kan explodera och bli större och större. Nu ska jag köpa stödstrumpor! Precis vad man vill ha nu när sommaren kommer..

Det är mycket jobb och möten denna veckan och såklart ligger mötena utanför arbetstid så det är intensiva dagar nu. Längtar till nästa vecka då det blir lugnare.

Kalle är världens sötaste. Fast han är röksugen och tycker det är jobbigt så gör han sitt yttersta för att vara på bra humör och han hjälper mig när jag har ont. Han tröstar mig när jag gråter för tönt-saker och säger att jag är jättefin. Och igår målade han mina tånaglar, jag når ju inte ner till dom utan att få andnöd. Vilken tur Nemo har som kommer få en sån underbar och omtänksam pappa!

5 kommentarer:

Lina - iamraur@gmail.com sa...

Vad härligt att bli så omhändertagen :) Du har hittat en bra kille, som kommer bli en kanonpappa, precis som du kommer bli en kanonmamma :)

MiaMaria sa...

Man blir juh helt rörd när du skriver om gulliga Kalle =)

Kan rekommendera den yoga DVDn jag kör, hon säger iaf i filmen att den ska förhindra vattenansamlingar i benen, kan göra en kopia som du kan få på söndag. Kan även berätta att de har de vita kaninerna på Miss Universum. Var i närheten idag och hade en kvart att slå ihjäl så jag sprang in och tittade.

Negligible sa...

^^ fan där fick jag skratta gott. Jag har lyckats tvinga min kille till att hjälpa mig färga håret en gång, och då var det under höga protester han gjorde det :D Inte nog med det straffade det sig direkt. Mitt hår skulle bli rött. Men nej, det blev chock-lila :D
Tur du har som har en så omtänksam pojke ^^ Kram

Bara Lisa sa...

"Jag är iallafall tyngre än...". ;) Men det är en present däri!

Elin sa...

Ni kommer bli så sjukt bra föräldrar, tusen gånger bättre än alla andra pretto-par som är perfekta och säger att de är hur beredda som helst!