onsdag, maj 06, 2009

Idag är det riktigt schizofrent väder. Det har regnat på förmiddagen men nu växlar det mellan regn, sol och storm. Jag var ute och städade hos kaninerna nyss men gick in då det började regna. Nu är det nog uppehåll så jag ska bege mig ut igen för att plantera lite växter som vi grävde upp hos Kalles föräldrar igår. Jag fick en massa olika, fina växter och jag hoppas de kommer trivas. Jag vill ha trädgården full av gröna växter och blommor, det ska vara så att man lätt kan plocka en bukett då och då utan att det märks.

Hade planer på att klippa gräset idag då det är alldeles för långt men nu är det ju dyblött ute. Vi skulle röja med röjsåg i skogsdelen när Kalle kommer hem men vi får väl se hur vädret är.

Det är dock lite mysigt med regn och rusk eftersom jag då har samvete till att bädda ner mig i soffan och maratonglo på Desperate Housewifes och dricka té.

Jag har förresten hittat hem till alla kaninungarna utom två, men på fredag kommer en tjej och hennes mamma och tittar och kommer antagligen vilja ha en och då är det bara en kvar. De är klara att flytta den 28 maj och jag börjar få riktig ångest för det. Tänk om de inte får ett jättebra hem med amssor av kärlek och omtanke? Jag har ju gjort mitt bästa för att förklara hur jag vill de ska ha det och sagt att jag inte lämnar bort till någon som inte uppfyller de kraven. Men det blir nog bra, jag får intala mig själv att alla inte är idioter som låter kaninen sitta i en bur hela dagarna och som lägger ut en annons på Blocket efter ett halvår där de skriver de inte har tid längre.

1 kommentar:

Elin sa...

Usch, jag kan tänka mig hur svårt det är att veta om det är bra hem för kaninerna eller inte... Men kan du inte be dem om mailadress eller nåt, och så kan ni ha lite sporadisk kontakt...? Och så kan du ju säga att om det är så att de inte kan/vill ha kvar kaninen så köper du hellre tillbaka den än att den åker till ytterligare ett hem...!?