fredag, maj 22, 2009

Jag var helt slut efter Ven-turen igår. Det är väl bara att inse att man inte kan vara lika aktiv när man ligger X antal kilo plus och har en bebis i magen. Men det var en mysig dag, vi hyrde cyklar, grillade korv, drejade och åt middag vid havet. Ven är fantastiskt vackert och dit vill jag åka igen någon gång. En riktig idyll!

Alla från Agnezkollektivet åkte hem på kvällen och det har varit kul att spendera en dag med kollegorna eftersom vi annars bara träffas vid möten. De jag jobbar med är fantastiska människor, otroligt intressanta och duktiga. Jag umgicks väldigt mycket med Ida och Daniel, ett par som bor på Annina och Andreas vindsvåning och som ska öppna café i samma hus som Agnezkollektivet och de ville jättegärna komma och hälsa på mig och Kalle någon dag så det blir antagligen imorgon.

Idag ska jag jobba men det blir nog lugnt. Det är Brasiliansk kväll i Folkets Park kl 19-22 som jag, Pelle, Ida och Daniel och förhoppningsvis L ska gå på. Det ska bli riktigt roligt att se Estilo Faixa uppträda och träffa alla kompisarna.

Nu ska jag gå ner och käka frukost med Kalle! Han hade städat hela huset när jag kom hem igår, lovely!

1 kommentar:

Anonym sa...

Vad härligt med en sådan dagstur :)