lördag, maj 16, 2009

Den här dagen blev ju inte riktigt som jag tänkt mig. Kallt och blåsigt och jag känner mig sjukt trött. När jag kom hem städade jag åt kaninerna, åt lite och efter 13 någon gång la jag mig och sov och vaknade nyss! Jag trodde klockan var typ 16 och hade ångest över att jag sovit så länge och så var det 17.30, Jävla skit. Hela lördagen borta. Men nu orkar jag förhoppningsvis vara uppe ikväll och mysa och se på film eller Desperate Housewifes iallafall.

Tack alla ni som skriver att ni tror jag kommer bli en bra mamma. Det värmer och jag blir så glad! Det är ju lätt att tvivla på sig själv när man inte kan ett skit om barn. Men jag tror jag och Kalle kommer göra ett bra jobb, bara vi lär oss basics först.

2 kommentarer:

Juristen sa...

Hm jag kan inte riktigt hålla med... Jag e livrädd o nervös för er skull, men det går nog bra. Det finns väl hjälp o få annars...

Ulrika sa...

Jag tror att du kommer kicka ass som mamma :)

btw Ville jag också lämna en rad. Läste din blogg för länge sedan, men kom av mig. Men nu har jag hittat hit igen. Är glad att det verkar gå så bra för dig (och er!)