lördag, september 06, 2008

Sitter på jobbet och skriver en sväng. Det är kul att jobba helg, mysigt och man kan hitta på saker. Tyvärr så är vissa tjejer på ett väldigt barnsligt och obstinat humör så man blir så jävla trött. Imorse köpte jag med färskt bröd till frukost och vi kokade ägg och dukade fram jättemycket pålägg, en riktig lyxfrukost med andra ord. En tjej sov lite längre idag så vi lät det stå framme så hon också kunde äta och lite senare på dagen sitter hon och säger:
- Varför är det ingen som plockar undan frukosten?
- Ja det kan man ju fråga sig, sa jag. Varför gör inte du det?

Då bara skakade hon på huvudet hon fortsatte med sitt bara sittande. Sånt gör mig så jävla förbannad. Ibland tror en del att de bor på ett jävla hotell och att vi ska serva dem. Just nu står en vegetarisk lasagne i ugnen och om de klagar på att den är vegetarisk så får jag spel. Det är liksom inte livsfarligt att äta en vegetarisk rätt en gång i sitt liv, de kommer både överleva och bli mätta.

Annars har vi en väldigt mysig helg. Igår gjorde vi smoothie, såg på film och åt tacos och idag har några varit på loppis och jag och en tjej åkte till Höör och köpte lite filmer och annat kul.

Nu ska jag återgå till arbetet, "min" klient ska sitta vid datorn så jag ska passa henne så hon inte beställer olagliga saker på internet eller har något annat fuffens för sig.

Vad gör ni ikväll? Puss på er!

4 kommentarer:

Mirja sa...

sånt hade jag oxå stört mig på...
tack för hjälpen med headern förresten, se va fin den blev :)

Mirja sa...

men hade svårt att avgöra hur många pixlar bilden skulle vara bred för att bli bra...

LolitaRegina sa...

jag skulle också bli sjukt störd över det beteenden du berättar om! jag tror du gör ett SKITBRA jobb där, du behövs!! :) go,go,go!!

Anonym sa...

Ikväll har jag suttit vid elden, under stjärnorna med ett sovande barn i famnen och laddat energi så jag ska överleva nästa vecka oxå :)