onsdag, september 03, 2008

Ingen blogglust alls egentligen men jag kan ju berätta om min födelsedag i måndags som var väldigt mysig.

Jag vaknade tyvärr efter ganska jobbiga drömmar och det tog ett tag att komma tillbaks till verkligheten. Men sen kom jag på att ett paket väntade på nattduksbordet och då blev det fart. Jag öpnnade det och det var en radiostyrd Yoshi som jag sett på GAME för några veckor sen. Har man tatuerat in Yoshi ska man faktiskt ha en radiostyrd Yoshi också.

Jag gick upp och satt vid datorn en stund och gjorde mig sen födelsedagsfin och åkte till Media Markt i Lund för att köpa ett Playstation 2 med ett Singstar som de hade kampanjpris på. Och jag hade sån fantastisk tur måste jag säga. När jag kom dit så hittade jag stapeln med konsoler och spel men när jag gick för att be om hjälp så sa killen att erbjudandet gått ut och det bara gällde veckan innan. Åh så besviken jag blev. Han såg nog det och tyckte jag såg så ung och söt ut så han sa att jag ändå fick köpa det till kampanjpris. Jag blev så glad så jag var tvungen att köpa ett Buzz också. Lovely!

Sen åkte jag till Max där jag åt en onyttig födelsedagslunch och sen köpte jag en födelsedagsblomma och en födelsedagskruka. När jag kom hem städade jag lite och sen installerade jag mitt fina PS2 och sjöng lite sånger.

När Kalle kom hem så åt vi en candlelight dinner bestående av purjolöks- och potatissoppa och jag fick fler paket. Jag fick biocheckar, den tredje Piratesfilmen, en tékanna som jag kan ha på kaminen och när vattnet kokar så tjuter den och så fick jag ett presentkort av Kalle där det står att han ska bygga en planteringsbord till mig! Så snäll och fin han är.

Resten av kvällen bestod av Buzz-spelande (jag vann alla gånger) och Vänner-tittande samt en massa lösgodis. En mycket bra födelsedag med andra ord.

Nu ska jag återgå till min lediga dag, äta lite frukost och kanske städa lite..

3 kommentarer:

Jocke Andersson sa...

Present är på ingång... vänta du bara... MUAHAHAHAHAHA

Anonym sa...

Vilken mysig födesledag :D

Mirja sa...

grattis i efterskott :)