torsdag, september 04, 2008

I två dagar har jag gått omkring och mått rätt kasst och inte gjort ett skit. Eller idag fick jag lite gjort iallafall, b la en Frida Kahlo-tavla och en långpromenad och så lagade jag morotssoppa med ingefära och curry och amerikanska bananpannkakor till middag. Igår kände jag mig mest apatisk och frös och kunde inte ta mig för någonting.

Men nu ska jag jobba hela helgen och det är väl tur, så jag får ta mig i kragen litegrann. Och vet ni vad jag gjorde idag? Fy fan det är riktigt illa alltså. Vet inte om jag borde skriva det men okej, here it comes:

Jag åkte till Konsum och handlade iklädd tights, smutsig tröja, rosa strumpor uppdragna över tightsen och röda träskor. Och osminkad, med flottigt hår i en konstig frisyr. Fatta! Det kändes som alla glodde på mig och höll på att dö och undrade var jag var för white trash-sunk-äckel. Tur jag inte känner någon här. Jag hatar folk som ser ut så och så gör jag själv det, det här är fan allvarligt.

Nu ska jag nog gå och se några Sex and the city-avsnitt för att inspireras lite av att se bra ut. Sen ska jag sova bredvid gosiga Kalle.

Inga kommentarer: