söndag, september 21, 2008

Igår grät jag mig till sömns av oro för lilla Musse. Fan vad jobbigt det är när ens djur inte mår bra. Kalle har ringt veterinären idag som sa att så länge han äter och dricker behöver vi inte oroa oss, och det gör han ju. Bajset är lite bättre tror jag, svårt att avgöra. Men jag fortsätter att hoppas och göra allt för att han ska må bra igen. Det är jobbigt att inte kunna vara hemma men Kalle sköter om honom bra.

Sista dagen denna lugna helg. Det händer inte så mycket här. Igår var jag på loppis med en klient och köpte en bok om Dalarna för 10 kronor. Vi spelade Bingo på kvällen med priser som jag köpt på Pema och det var uppskattat. Idag ska jag till Hörby med en klient som ska träffa sin man. De ska fika och jag ska sitta vid ett bord i närheten och dricka té och läsa en bok. Sämre jobb kan man ju ha. Ikväll ska vi äta god mat och marängswiss eftersom en av våra klienter ska flytta hem, så det blir lite avslut för henne.

Jag slutar imorgon kl 8.30, då ska jag bege mig hemåt på en gång för att njuta av en ledig dag och ta hand om mina lovely djur. Jag har planer på att ta in mina pelargoner snart eftersom det imorse bara var 5-6 grader när jag klev upp. Jag måste klippa ner dem eftersom jag inte har plats för alla utan får övervintra dem på vinden. Är det någon som är intresserad av sticklingar?

Frågan är vad jag ska sätta i blomlådorna istället? Ljung känns så tråkigt, men jag ska åka till Skåneplantor eller Plantagen och höra vad som finns.

På fredag nästa vecka ska jag permanenta håret igen, äntligen! Det har växt mycket under sommaren och det är ju rakt så det är så fult. Och nästa helg är jag ledig och har inget planerat! Så jävla skönt! Då ska jag umgås med Kalle, äta god mat, ta långa promenader och annat mysigt.

Nej nu kallar verkligheten...

4 kommentarer:

Mirijam sa...

Du får inte säga till Sanela (om du gör det där igen) att jag har klippt av mig allt krull hos en annan frisör... Hon är grymmast i stan men ack så dyr :)

Anonym sa...

Allt kommer gå bra med Musse, som vetten sa, äter han och pluppar han så kommer han bli bra :)

Men jag vet hur ont det gör i hela kroppen när de små älsklingsliven är sjuka :(

Anonym sa...

ljung som är så fantastiskt vackert! men jag hoppas att du hittar något du trivs med... lycka till!

Anonym sa...

du kan sätta ljung i blommlådorna. ljung står ju hela långa vintern i a f här uppe.