torsdag, september 11, 2008

Jag sitter på jobbet och pillar lite med receptbloggen innan jag ska gå och lägga mig. Den blir så snygg, ser riktigt proffsig ut, som en riktig nätkokbok! Det var två till som var intresserade av att vara med och det känns kul. Bra med inspiration och lite nya tips och idéer! Väntar bara på bilder på de andra tjejerna och sen får ni också ta del av den.

Tack för era gratulationer till mitt förlängda vikariat. Jag blev inkallad på kontoret idag och en tjej som varit sjukskriven kommer inte tillbaka, tyvärr, så då fick en annan gå in på hennes dagtidsschema som samordnare och jag fick då den heltidstjänsten som blev ledig. Känns fantastiskt roligt att de vill ha mig kvar eftersom jag trivs så fruktansvärt bra här 90 % av tiden. Jag menar inte att jag vantrivs de övriga 10 % utan det är de stunder då det gnälls väldigt mycket eller när man känner sig otillräcklig. Jag längtar verkligen tills jag fått några års arbetslivserfarenhet inom den här branschen och lite mer kött på benen. Jag vill känna mig mer trygg i min roll som behandlare och våga lita mer på min magkänsla och intiution.

Men, jag älskar mitt jobb och även om jag i vissa ögonblick längtar tillbaks till det okomplicerade arbetet på Indiska så känner jag att jag valt rätt. Det är fantastiskt att få trivas så bra på sin arbetsplats och det är jag otroligt glad för. Jag har så roligt med de jag arbetar med också, de är underbara, jättesnälla och väldigt frispråkiga på ett roligt sätt. Jag är ganska mycket yngre än allihop men det känns som det behövs i gruppen och även om jag ibland känner mig lite för ung så vet jag att min roll också behövs. Här är vi iallafall, fina va?



Nu ska jag gå upp och bädda iordning sängen och läsa The Dirt. Har bara lite kvar av den nu och jag vill inte den ska ta slut för den är så jävla bra! Rekommenderas verkligen.
Imorgon är det äntligen fredag och jag tänkte att jag och Kalle ska ha myskväll med tacos, Vänner eller film och en varm och skön brasa. På lördag ska jag ha födelsedagsbrunch för släkten och på kvällen är det kräftskiva hos Nina och Markus. Lovely helg med andra ord!

2 kommentarer:

Anonym sa...

det funkar inte, mitt mail kommer tillbaka och säger att din mail inte vill ta emot. använd den här http://maua.blogg.se/2008/august/mitt-poopande-humor.html#comment istället och skicka användargrejs till maua.bw@gmail.com

LolitaRegina sa...

ja, visst är det UNDERBART att få känna så för sitt jobb! jag älskar mina kollegor, barnen, föräldrarna, allt som har med mitt jobb att göra! vi har så galet kul och jag har verkligen hamnat rätt. det är en ynnest att få längta till sitt jobb! :)