torsdag, april 10, 2008

Men det är verkligen så härligt att varje dag vakna till en grå himmel, ofta regn och bara ett par plusgrader. Riktigt jävla lovely. Jag får ingen energi till att gå upp ur sängen, det är inget kul att vara ute och det är svårt att få tummen ur röven för nånting. Jag vill kunna ha en snygg vårklänning och glassa runt med solbrillor och känna lite solstrålar mot min snart genomskinliga hud.

Idag har jag som sagt mycket på schemat trots (eller tack vare?) att jag är ledig. Jag har lite svårt att räkna ut när jag måste köra idag. Trodde 15.00 räckte men inser att jag måste nog fan åka tidigare.
  • Åka till Husie och hämta sommardäcken till bilen.
  • Åka till Stoff och Stil och köpa tyg att klä sitsarna på stolarna med. (Dock ej nödvändigt så jag kanske skiter i det.)
  • Åka till lägenheten och hämta ett litet bord och en stor kruka. (Vi har förresten fått ett bud på den, äntligen!)
  • Åka till biblioteket och lämna en bok.
  • Åka till Indiska och handla lite för mitt presentkort. (Eventuellt struntar jag i det. Drygt att hitta parkering i stan för bara det ärendet.)
  • Åka någonstans för att köpa sånna där små plastkrukor man odlar i och lite penséer.
  • Hämta Maggi vid Davidshall och åka till Willys och storhandla.

Jag skiter nog i Stoff och Stil och Indiska och gör det någon annan dag så jag slipper stressa så mycket. Fast det hade ju varit kul med en ny löpare till köksbordet till helgen... Ah beslutsångest! Fånt ve sjå hur jag gör..


Nu ska jag nog klä mig och åka till macken och hämta ut mitt Ellos-paket som kom i förrgår. Ville ha en liten, svart jacka och jag hittade en på Ellos för ett schysst pris. Men sen pratade jag med mamma och de har ju exakt sånna jackor jag vill ha i affären och därifrån kan jag få den till inköpspris för ungefär 750 kr. Men jag kanske behåller denna, kan vara schysst med en tunn jacka att ha här hemma i trädgården i vår. Om det nu blir någon vår...

Inga kommentarer: