fredag, april 11, 2008


Jag beställde de här jeansen i storlek 38 för några veckor sen. De är skitsnygga och bekväma, men eftersom jag numera är sjukligt smal så har de blivit alldeles för stora. Köpte ett par 36:or idag när jag var i stan så nu tänkte jag sälja dessa. De är använda två gånger bara.

Maila mig på septum_80@hotmail.com eller skriv här om någon känner för att vara lika cool som mig.



Jag fick mycket handlat på stan idag. Utnyttjade mitt presentkort jag fick av Z-gården på Indiska och köpte en löpare, en stor duk, två vinglas och ett par ballerinaskor. På HM köpte jag som sagt jeansen samt örhängen och halsband för några av mina presentcheckar. Sen åkte jag och Maggi till Willys och STORhandlade. Jag köpte 5 proppfulla kassar plus lite utanför för 1013.50:-. Nu är det proppfullt i kylen, frysen och skafferiet och det är lovely.

Kalle har varit och köpt nät och mer kompostgaller idag så nu är det burbygge på g! Jätten kommer ju nästa vecka. Jag har svårt att hitta på namn men jag har några förslag så ni får gärna säga vad ni tycker: Finn (som i jätten Finn, vitsigt), Macumba, Hajen och Kungen. Kom gärna med andra förslag också.


Innan jag åkte till stan idag så hämtade jag ut ett Ellospaket med bla den här klänningen. Sjukt snygg, och eftersom jag tog 34/36 så är den inte alls tältig.

Jag köpte även lite penséer jag ska sätta imorgon och så planetrade jag mina paprik. och tomatfrön i ett litet sånt där drivhus man har i fönstret. Skitsnyggt i plast.




Nej nu måste jag lägga mig, ska jobba imorgon och vill INTE försova mig!

10 kommentarer:

LolitaRegina sa...

skitsnygga jeans verkligen! :) 38 är ju min storlek.. vad ska du ha för dom? ;)

Anonym sa...

Ifrit....skulle du kunna döpa kaninen till...

Lort sa...

Min jättestora kanin hette Franscioa :D

MiaMaria sa...

Så, nu har jag uppdaterat min blogg med lite nya bilder från huset.. men här ser juh tomt ut eftersom att vi inte har några möbler =)

Jag röstar på Finn, tyckte det va ett fint namn.

Anonym sa...

sjukligt smal för att du VILL det eller har du varit sjuk kanske? Hoppas du mår bra!! Jeansen va jättesnygga.. jag har ju 38, också nyfiken på hur mycket du vill ha för dem? Kram

Linnéa sa...

anna: sjukligt smal var mest menat som ett skämt eftersom jag absolut inte är det. jag mår prima!
jag tänkte mig 150 för dem eftersom de är använda endast två gånger. kostade 198 nya, slut på hemsidan.

Anonym sa...

Härlig känsla. :)

Hur lång är du och vad väger du nu? *nyfiken*

Linnéa sa...

illvilja: jag är 167,5 cm lång och väger 62,5 kg.

Anonym sa...

Shopping is the shit! Hoppas vi ses i sommar :)

Anonym sa...

Finn var ett fint namn på en stor kanin. Sött :)