torsdag, april 24, 2008

Imorgon är det fredag och den här enormt fullspäckade veckan är snart över! Det har varit lite jobbigt och min självkänsla har varit dålig men jag hoppas det ordnar upp sig med lite vila.

Har jobbat på Brunslöv 8-21 idag och imorgon ska jag till Z igen. Innan jag åker hem därifrån ska jag åka på CityGross i Staffanstorp och handla massor med mat och sen ska jag till Granngården i Dalby.

Tyvärr ska det bli sämre väder imorgon men det kanske är lika bra för vi ska måla och sånt hela helgen. Svårt att få sånt gjort när solen skiner.

Jag tänkte se på House innan jag la mig, det börjar om 4 minuter men jag tror inte jag pallar. Bättre att sova och vara pigg imorgon.

Om en vecka är förresten mina föräldrar här och jag längtar sjukt mycket!!! De har inte hälsat på här nere sen 2002 så det är verkligen på tiden nu! Tänk att man behövde köpa ett hus för att få dem att komma hit.

God natt!

2 kommentarer:

LolitaRegina sa...

vad underbart att dina föräldrar äntligen ska komma och hälsa på dig!

tänkte fråga en sak, du som är lite mer tatuerad än jag.. har du någon tatuering som går över övre delen av ryggen/skuldran/axeln?
hur ont gjorde det isf att tatuera där?
jag ska göra min femte i september, och den kommer vara på det området.
mina tidigare är ju dels tre stycken på överarmen, och den smärtan var nemas problemas, och sen den senaste har jag mellan höften och ljumsken, och den tyckte jag gjorde ont som fan..

Anonym sa...

OJ, det var väldigt länge.. 2002. Fast de kanske bor jätte långt borta?