tisdag, april 29, 2008


01.35 är klockan nu. Katastrof att jag sitter här! Ska inte vara någonstans förrän 13 imorgon då jag ska till Brunslöv och lägga sommarens schema men jag måste ändå upp tidigt för att städa. Mami och papi kommer ju i övermorgon och då ska det vara så fint så fint. Köket är fantastiskt fint nu alltså. Vi har målat med äggskalsvit och på den hemska panelen blev det sjukt snyggt för det ser ritkigt lantligt ut. 90 cm upp på väggen har vi målat med stormnattsblå (ni vet exakt va?) och det är så fint så fint! Så kul att ha ett hus där man kan göra exakt som man vill och kunna experimentera med färger och inredning.

Idag var jag en snabbis på Ikea och köpte finaste mattan för 99 kr. Den är randig i starka färger och passar perfa i nya Frida Kahlo-köket. Jag köpte även ramar vi ska ha på vår fotovägg i köket i blått, gult, rött och grönt. Snyggt snyggt snyggt. Har kommit på att jag ska ha en vit gardin där jag ska göra små små tofsar i olika färger att sy på längst ner. Låter kanske fult men det får vi se om det nu blir av.

Hallen är målad och där vet vi inte riktigt vad vi ska ha på väggarna. Jag vill nog ha en tavla som jag själv gjort där som jag för en gångs skull tycker om. Tror jag.

Inom en snar framtid ska jag lämna in dessa två planscher på inramning:

Pink Floyd-tavlan ska hänga ovanför soffan och Gwen-tavlan ovanför matplatsen har jag tänkt.
Idag var jag och tränade för första gången på över en vecka, och gud så skönt det var! Jag är van att träna ca 7 timmar i veckan utöver promenader och annan lättare motion och att inte träna på så länge gjorde mig väldigt olustig.
Kom hem lagom så jag hann duscha innan Prison Break, göra en smootie och hämta in Musse. Han och jag brukar se på serier på kvällarna och han tycker det är mysigt. Han lägger sig utsträckt och knuffar på mina händer och nafsar i dom för att jag ska klappa honom hela tiden. Efter PB satt jag och skrev en intervju vi gjorde förra veckan och när jag efter en stund kollade på honom så låg han helt ner på sidan och sov. Sötast i världen.
Imorgon ska jag som sagt städa, åka till Brunslöv och sen vara på Z till kl 22. Vi ska ha Desperate Housewifes-kväll som vi alltid hade i höstas och det var så mysigt. Ingen av ungarna kollade på det men jag och Frida introducerade dem så nu är de fast. Det gäller att forma dem när de är unga, haha!
Nej fy fan, nu lär jag sova, är sjukt hungrig och jag orkar inte äta nåt nu.
PUSS

5 kommentarer:

Vadå? sa...

Och vilken jättefin tavla på kvinnorna! :O :)

Torbjörn sa...

Den där Pink Floyd-affischen är ju grymt fin...man kanske själv får ta och rama in den :-)

LolitaRegina sa...

kan du inte visa bild på det supersnygga köket? :)

Anonym sa...

Bilden med kvinnorna var läcker!

Anonym sa...

Du måste hjälpa mig! Jag letar som en tok efter en plansch på Gwen till min syrra som hon ska få i studentpresent... Det enda är att det finns typ ingenstans några snygga... Var köpte du din? Vad kostade frakt osv? Tacksam för snabbt svar... :)
Om du vill kan du maila mig om det...; elifal798@home.se

Tack på förhand!