söndag, april 13, 2008


Just nu är min kropp mer död än levande känns det som. Vi har verkligen tränat våra asses off idag men det har varit riktigt roligt. Först hade vi två timmar samba där vi lärde oss en afro, frevo och samba. Efter det hade vi en halvtimmes paus så vi satte oss ute i solen och åt mackor och myste lite. Det är så fantastiskt att vi inte bara tränar ihop utan har blivit väldigt bra vänner också. Vi är ju en samling väldigt olika människor så det blir en riktigt rolig och bra blandning.

Capoeiran var fantastiskt rolig och vi lärde oss jättemånga nya och bra saker, bl a hur man gör när man blir attackerad så som jag blev igår. När vi i slutet av passet spelade in en hada och testade våra nya tricks så var det riktigt kul att se hur bra det funkade. Vi höll på närmare 2,5 timme och sen var alla totalt slut.

Imorgon kommer jag har brutal träningsvärk men det är en fin känsla. Då vet man att man jobbat hårt. Ska till Z-gården imorgon och det ska bli så kul att komma tillbaks dit! Skönt med ett ställe och människor man redan känner till. Hade blivit mycket att lära sig ännu ett nytt ställe nu när jag börjat på Brunslöv.

På tisdag ska jag hämta min lilla jätte och jag längtar jättemycket. Buren och ett hus är klart, det är bara dörrarna på buren som ska fixas men det ska nog Kalle göra imorgon. Han är så snäll som fixar och donar åt mina kaniner.

Nu ska jag VILA för jag är helt slut. Har nyss ätit en riktigt god middag bestående av pastasallad och marinerade quornfiléer. MUMS!

Förresten, Mia undrade vad maculele är för något och om ni klickar på den här länken kan ni se videos med samba, capoeira och maculele.

1 kommentar:

Anonym sa...

ska bli kul att se foton på jätten :D