tisdag, april 29, 2008

Idag har jag varit och lagt sommarschema på Brunslöv och det känns jävligt lyxigt att själv kunna bestämma när man ska jobba. När jag väl jobbar så jobbar jag länge men det ger ju fler dagar ledigt i streck efteråt och det är ju skönt på sommaren. Men det blir kämpigt, jobbar man helg går man på 9 på fredag morgon och slutar 21 söndag kväll. Men det känns ändå bättre att jobba så här än som på det schemat jag hade på häktet. Där hade man inget att säga till om och det kändes jävligt instängt att gå omkring där.

Jag har även fått äran att hålla i Kreativ verkstad när hon som vanligtvis har det har semester eller inte jobbar och det ska bli skitkul. Pyssla är ju det bästa som finns och i den verkstaden finns inga begränsningar.

Imorgon ska jag och Lina till Glimåkra (kanske hälsa på cp-Anna, haha!) och göra en intervju. På måndag ska vi göra sista intervjun och sen ska vi sammanställa dem, knyta ihop dem med teorin och skriva en sammanfattning och diskussion och sen är vi klara! Intervjuerna blev lite i senaste laget men det är fan inte lätt att hitta folk med tvång som vill ställa upp, och om man väl hittar dem är det svårt att komma till skott. De har ju så mycket underligt för sig.

Imorgon vid 16.17 kommer mamma och pappa och det ska bli så kul! Om vädret är fint blir det nog lite grillning. Tyvärr ska det bli lite sämre väder i helgen såklart och det känns jävligt trist. Men det får gå ändå. Vi ska gå promenader i skogen, pyssla här hemma, shoppa och så ska mina och Kalles föräldrar träffas för första gången. Spännande!

Nu är det sovdags, igen. Tycker inte jag gör annat än flänger runt och sen sover...

Förresten, bilder på köket kommer, I promise!

1 kommentar:

Anonym sa...

Sån himla fin o mysig blogg du har...