söndag, april 06, 2008

Jag känner mig mycket mycket duktig för tillfället. Har på egen hand dragit bort heltäckningsmattan här uppe och borstat golvet eftersom dammsugarpåsarna är slut. Har även torkat golvet så det är väldigt tjusigt här uppe nu. Lite ljus färg så det blir lite gladare här uppe så blir det hur fint som helst. Ska sätta upp ett fint tyg i taket i mysrummet och fixa lite mer där inne också så man kan använda det.

Min kusin Emma har sovit här inatt så mysrummet har blivit invigt som gästrum. Kalle och hans pappa håller på att lägga golv i stora rummet och det kommer bli så fint så fint.

Men vart tog vårvädret vägen? Igår regnade det nästan hela dagen. Idag sken solen ungefär 5 sekunder men nu är den borta igen. Jag vill ha vår!!! Och något annat jag vill ha är en bil. Eller vill ha och vill ha, jag måste ha en bil. Har fått en massa timmar nu på Brunslöv och jag vägrar åka kommunalt i 2 timmar när det tar mig 20 minuter att köra. Jag ska jobba på onsdag så imorgon eller på tisdag måste en bil införskaffas. Tur det är nåt man köper "bara så där"...

Nu ska jag fixa vidare och bränna lite kalorier efter helgens muffinsfrossa. Har bakat två omgångar chokladmuffins och igår åt vi chokladfondue och glass. VK känns som ett minne blott. Nej i veckan blir det skärpning!

5 kommentarer:

Anonym sa...

jag håller med, jag vill också ha vår nu! Förhoppningsvis blir det snart bättre väder :)

Anonym sa...

Skrutten säljes omgående för 6000 kr besiktigad och skattad sommar däck som håller över sommaren:)

Linnéa sa...

mirja: haha men skrutten är ingen toyota och det är bara det vår familj ska ha enligt överhuvudet..;)

LolitaRegina sa...

ja, ge oss VÅR nuuuu! det behövs mot kylan inuti och värken i själen.. :/

Anonym sa...

:)....men linnet jag trodde det var DU som var överhuvudet....*s*