onsdag, april 09, 2008


Idag jobbade jag min första "riktiga" dag på Brunslöv. Jag fick alltså jobbet och de har redan ringt in mig på en massa timmar. Såklart började jag första dagen till ära med att försova mig. Vaknade 07.18 och fick panik eftersom jag måste åka 7.30 för att komma i tid då jag börjar 8.00. Frukost får jag där så det behövde jag inte bry mig om så det var bara att snabbt slänga på sig kläderna och lite smink och borsta tänderna. Jag hade riktigt flyt så jag var tvungen att skrapa alla rutor på bilen och sen hamnade jag i en långsam bilkö för att sen hamna bakom en ännu långsammare traktor. Jippie. Jag ringde och meddelade att jag var sen och kom fram 8.10 så det var inte så farligt ändå.

Det har varit en bra dag. Jag och en av tjejerna har städat bilarna på förmiddagen och sen hjälpte jag en kvinna att laga lunchen. På eftermiddagen var det kreativ verkstad och det har de varje onsdag så då vill jag alltid jobba. Jag har virkat en slags grej man sätter runt ett blockljus av ståltråd och satt i pärlor. Sen gjorde jag ett armband och gjorde decupage på en tidsskriftsamlare och sen var klockan 16 och det var dags att åka hem. Ska jobba på fredag igen samma tid, hoppas det också blir en bra dag.

Imorgon är jag ledig och då har jag riktigt mycket på schemat. Jag ska städa och fixa här hemma, plantera mina paprikafrön ska jag också göra. Sen ska jag till Malmö för att storhandla på Willys, åka på Ikea, kolla löpare på Indiska, åka till bibblan, hämta sommardäck till bilen och tillsist träna. Just det, ska till Onoff och köpa dammsugarpåsar också. Och helst skulle jag varit nånstans och köpt lite fröer och sånt kul.

Hittade en klänning idag på HM's hemsida som jag har beställt för att ha på Ninni och Mikaels bröllop om den passar. Hoppas verkligen det för den var så fin!

PUSS

Inga kommentarer: